Training Online Gratuit
Cum să dublezi o afacere cu ajutorul a 4 procese eficiente

Cum să crești de la o afacere in care nu poti să pleci în concediu nici 3 zile fără să apară probleme, la o afacere cu procese clare pe care toată lumea să le urmeze ca la carte.

90% din activitățile unei afaceri sunt activități recurente, la fel și problemele. Aceste probleme „minore” fac ca afacerea să piardă mai mult decât îți dai seama din cauza că nu există procese scrise despre cum se derulează lucrurile in afacerea ta. De foarte multe ori, când un antreprenor începe o afacere, nu știe foarte bine în ce s-a băgat. Dacă nu creează un sistem clar care să funcționeze fără el, va ajunge să fie asaltat de probleme de moment, din toate părțile.

Consecințele lipsei de sistematizare sunt mai mari decât crezi.

Oferă-mi 90 de minute din timpul tău și îți voi arăta cum să faci primii pași pentru sistematizarea afacerii tale, și chiar mai mult, în trainingul „Cum sa dublezi o afacere cu ajutorul a 4 procese.”

Fă-ți timp să descoperi:

  • Care sunt acele 20% dintre procesele dintr-o companie care aduc 80% din rezultate
  • Cum să angajezi exact oamenii de care ai nevoie, chiar dacă unii proprietari de afaceri spun că nu mai găsesc oameni buni
  • Cum să scurtezi la jumătate perioada în care oamenii nou angajați devin productivi
  • Ce ai de făcut ca să nu mai fie un „dezastru” în afacerea ta atunci când un angajat-vedetă își dă demisia
  • Cum să îți crești vânzările fără să investești bani în promovare externă
  • Cum să faci ca toți oamenii din firma ta să facă lucrurile in aceiași ordine si la același standard de calitate, indiferent în ce departament lucrează

Dă click pe butonul portocaliu din pagină și rezervă-ți locul la trainingul online gratuit „Cum să dublezi o afacere cu ajutorul a 4 procese.”

Aplicația de webinar suportă un număr limitat de participanți. Pentru că este un eveniment gratuit, locurile se ocupă rapid. Rezervă-ți locul acum, cât încă mai sunt locuri disponibile, înainte să fim nevoiți să închidem înscrierile.

Training Online Gratuit susținut de Ovidiu Ciocoiu

Ovidiu nu este nici trainer si nici public speaker. Dar a muncit in ultimii 13 ani cu mânicile suflecate în 3 business-uri pe care le-a crescut de la zero, la o cifră de afaceri de peste 1 milion de Euro.

În momentul de față este consultant de afaceri pentru branduri locale și internaționale și ajută aceste branduri să sistematizeze activitatea și să creeze procese care să le crească productivitatea, eficiența și să genereze, în timp, venituri mult mai mari.

Copyright © 2018 Systemo. Toate drepturile rezervate.